Αλλάζουμε τις διαδικασίες πώλησης,
αγοράς και ενοικίασης ακινήτων

Η Prosperty διαμορφώνει το μέλλον των ακινήτων ψηφιακά, χρησιμοποιώντας καινοτόμα τεχνολογία και ανάλυση δεδομένων στην αγορά ακινήτων και παρέχει μια ολοκληρωμένη ψηφιακή εμπειρία για ιδιοκτήτες ακινήτων, αγοραστές και ενοικιαστές.

Η Prosperty φέρνει επανάσταση στον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί σήμερα η αγορά ακινήτων και προσφέρει ανέπαφες διαδικασίες πώλησης, αγοράς, εκμίσθωσης και μίσθωσης ενός ακινήτου.

Μια νέα εμπειρία

Οι καιροί έχουν αλλάξει. Επαναπροσδιορίζουμε τον τρόπο λειτουργίας της αγοράς ακινήτων με ψηφιακό και ολοκληρωμένο τρόπο.

  • Πιστεύουμε ότι οι πελάτες, όπως εσείς, αξίζουν μια καλύτερη σύγχρονη υπηρεσία η οποία εξοικονομεί χιλιάδες ευρώ σε αμοιβές και χρεώσεις και παρέχει ταχύτερη, ολοκληρωμένη και πιο ξένοιαστη εμπειρία για όλους τους εμπλεκόμενους.
  • Η Prosperty προχωρά μπροστά και αλλάζει το status quo θέτοντας τις ανάγκες και την εξυπηρέτηση των πελατών μας πάνω από οτιδήποτε άλλο. Θέλουμε να σας παρουσιάσουμε τον μοναδικό τρόπο που κάνουμε τα πράγματα - ένα αποτελεσματικό και διαφανές επιχειρηματικό μοντέλο για το οποίο είμαστε πολύ περήφανοι.
  • Επαναπροσδιορίζοντας και απλοποιώντας το παραδοσιακό μοντέλο, προσφέρουμε στους πελάτες μας απαράμιλλη εμπειρία, εξαιρετική εμπειρία και ποιότητα στην πώληση, την αγορά, την ενοικίαση και τη διαχείριση ακινήτων, την ευθυγράμμιση των ενδιαφερόντων και τη δημιουργία αξίας για όλους.
  • Παρέχουμε τα κατάλληλα ψηφιακά εργαλεία και την εξατομικευμένη υποστήριξη για να καθοδηγήσουμε τους πελάτες μας σε μια νέα πρωτόγνωρη διαδικασία η οποία μέχρι σήμερα ήταν περίπλοκη, αγχωτική και φορτισμένη συναισθηματικά. Το πετυχαίνουμε αυτό επενδύοντας σε δεδομένα και τεχνολογία σε όλη τη διαδικασία για να την κάνουμε γρηγορότερη, ευκολότερη, χωρίς ανησυχίες και με τη λιγότερο δυνατή επαφή με τρίτους.
  • Εγγυόμαστε σαφή, λεπτομερή επικοινωνία, άμεση πρόσβαση, διαφάνεια και αποτελεσματικότητα σε κάθε βήμα της διαδικασίας, μέχρι το κλείσιμο της συμφωνίας.

Η αγορά ακινήτων είναι ένας από τους λίγους κλάδους ο οποίος απέτυχε να αλλάξει τα τελευταία χρόνια, παρά τη ραγδαία τεχνολογική ανάπτυξη, και αντιμετωπίζει πολλές προκλήσεις - τόσο από άποψη υπηρεσίας / κόστους όσο και από τη γενικότερη εμπειρία που προσφέρει στους εμπλεκόμενους. Οι διαδικασίες είναι χρονοβόρες και περίπλοκες, υπάρχει έλλειψη δεδομένων, ακριβούς πληροφόρησης και διαφάνειας.
Συνήθως απαιτείται επένδυση σημαντικού προσωπικού χρόνου για να ολοκληρωθεί μια διαδικασία η οποία θα έπρεπε κανονικά να ήταν μια ευχάριστη εμπειρία. Οι περισσότεροι άνθρωποι που έχουν ασχοληθεί με πώληση, αγορά αλλά και ενοικίαση ακινήτου έχουν βιώσει την ταλαιπωρία και την κακή σχέση παρεχόμενων υπηρεσιών και κόστους με αμφισβητήσιμα τελικά αποτελέσματα. Στη ψηφιακή εποχή του σήμερα, ο παραδοσιακός αυτός τρόπος δεν έχει θέση.

Οι αξίες μας

Η Prosperty παρέχει υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών, που έχουν σχεδιαστεί για να αναβαθμίσουν την εμπειρία της πώλησης και ενοικίασης ακινήτων. Οι υπηρεσίες αυτές ακολουθούν συγκεκριμένες αξίες.

Διαφάνεια

Ασφάλεια

Αξιοπιστία

Αποτελεσματικότητα

Τα δεδομένα είναι το μέλλον.

Πιστεύουμε ότι η χρήση δεδομένων αποτελεί βασικό παράγοντα για τη λήψη εξυπνότερων και αποτελεσματικότερων αποφάσεων σε ακίνητα.

Η συστηματική συλλογή και ανάλυση δεδομένων βρίσκεται στο επίκεντρο της επιχείρησής μας, καθώς μας επιτρέπει να εκτιμούμε αποτελεσματικότερα την κατάσταση της αγοράς, να εντοπίζουμε τις τρέχουσες και επερχόμενες τάσεις και να κάνουμε πιο αποτελεσματικές προβλέψεις, δημιουργώντας πολύτιμες βάσεις δεδομένων και απαραίτητα συμπεράσματα.

Ο καινοτόμος τρόπος χρήσης αλγορίθμων και οι αναφορών ανάλυσης δεδομένων παρέχουν σημαντική προστιθέμενη αξία τόσο στους ιδιοκτήτες ακινήτων όσο και στους αγοραστές / ενοικιαστές και τους βοηθά να λάβουν τις καλύτερες αποφάσεις.

Η επιτυχημένη μας προσέγγιση που βασίζεται στη διαρκή καταγραφή, ανανέωση, ενοποίηση, ανάλυση και χρήση δεδομένων η οποία σας βοηθά στην διεξαγωγή πολύτιμων συμπερασμάτων και στον εντοπισμό ευκαιριών αναφορικά με τις αποφάσεις σας σε ακίνητα.

Η ομάδα της Prosperty

dev team nikos patsiogiannis
antonis despotakis antonis markopoulos
prosperty team

Η Prosperty είναι μια αναπτυσσόμενη ομάδα επαγγελματιών από τους χώρους ακινήτων και της τεχνολογίας, των επιχειρήσεων και του μάρκετινγκ, με όραμα να φέρουν την επανάσταση στον τρόπο λειτουργίας της αγοράς ακινήτων κάνοντας την εμπειρία σας δίκαιη, ευχάριστη και διαφανή. Σε τελική ανάλυση, η δουλειά μας είναι κάτι περισσότερο από την ακίνητη περιουσία, αφορά το μέλλον σας.

the prosperty team

Ο καθένας από εμάς έχει βιώσει τις δυσκολίες αγοράς, πώλησης ή ενοικίασης ενός ακινήτου και είμαστε δεσμευμένοι και πλήρως εστιασμένοι για να το διορθώσουμε.

Είμαστε μια ομάδα από εξειδικευμένους και έμπειρους επαγγελματίες στο χώρο της τεχνολογίας, στη διαχείριση οικιστικών και επαγγελματικών ακινήτων, υποστηριζόμενοι από πιστοποιημένους πτυχιούχους εκτιμητές, εμπειρογνώμονες στον χρηματοπιστωτικό κλάδο, δικηγόρους και συμβολαιογράφους, μηχανικούς και τοπογράφους για τεχνική υποστήριξη. Στελέχη μας, ειδικοί στους τομείς του μάρκετινγκ, της αρχιτεκτονικής, των οπτικών και ψηφιακών μέσων και των δημοσίων σχέσεων, όλοι μαζί συνεργάζονται για να σας προσφέρουν ολοκληρωμένες και αξιόπιστες λύσεις.

H πώληση και η αγορά ενός ακινήτου είναι για τους περισσότερους

μια από τις πιο σημαντικές και καθοριστικές αποφάσεις της ζωής τους.

Η πώληση και η αγορά ενός ακινήτου για πολλούς αφορά μια από τις σημαντικότερες αποφάσεις στη ζωή τους.

Η ομάδα της Prosperty, έχοντας συνειδητοποιήσει τις ανάγκες της αγοράς, θεώρησε ότι σε έναν ταχύτατα εξελισσόμενο ψηφιακό κόσμο αυτή η διαδικασία μπορεί να υποστηριχθεί μόνο με υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, παρέχοντας εργαλεία και τεχνολογίες προστιθέμενης αξίας, καταργώντας όλα τα εμπόδια. Οι άνθρωποι της Prosperty πιστεύουν ότι αξίζετε την καλύτερη δυνατή υποστήριξη και δεσμεύονται να σας προσφέρουν διαρκώς το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Γίνετε μέλος της ομάδας μας!

Χτίζουμε μια επιχείρηση τεχνολογικής καινοτομίας στην αγορά ακινήτων που λατρεύουν οι πελάτες και έναν οργανισμό όπου ταλαντούχοι άνθρωποι είναι υπερήφανοι που εργάζονται μαζί μας.
Ενημερωθείτε για τις διαθέσιμες θέσεις εργασίας ή επικοινωνήστε μαζί μας εδώ: info@theprosperty.com.cy