Πούλησε το ακίνητό σου 4 φορές πιο γρήγορα, στην καλύτερη τιμή

Μεγιστοποίησε την αξία του ακινήτου σου με εντυπωσιακό περιεχόμενο
Πιστοποιημένοι συνεργάτες μας βρίσκονται δίπλα σου σε κάθε βήμα
Αναλυτική αναφορά εμπορικότητας περιοχής!
Στοχευμένες καμπάνιες μάρκετινγκ σε πολλαπλά ψηφιακά κανάλια και δημοφιλή sites
Γιατί να επιλέξω την Prosperty
Συγκεντρώνουμε για σένα όλα τα έγγραφα
Με την Prosperty δεν χρειάζεται να θυμάσαι που έχεις φυλάξει τα έγγραφα σου. Εμείς σε βοηθάμε και διατηρούμε ασφαλή όλα τα απαραίτητα έγγραφα, στον δικό σου προσωπικό online χώρο αποθήκευσης. Οι νομικοί μας συνεργάτες είναι δίπλα σου και σου παρέχουν όλο τον αρχικό έλεγχο νομιμότητας ακινήτου, καθώς και την τεχνική υποστήριξη για την έκδοση και επαλήθευση των εγγράφων.
Προώθηση με επαγγελματικό τρόπο
Με επαγγελματικές φωτογραφίες, εντυπωσιακές 360° εικονικές περιηγήσεις, βίντεο drone για καλύτερη κατανόηση του περιβάλλοντος χώρου, βελτιωμένες κατόψεις, απεικονίσεις, πρωτότυπα αρχιτεκτονικά σχέδια και αναλυτικές περιγραφές.
Προβολή σε κυπριακά και ξένα sites
Το ακίνητο σου δεν παραμένει… ξεχασμένο σε ένα ακόμη site ακινήτων. Σε συνεργασία με αδειοδοτημένους μεσίτες, το προωθούμε σε 120 international portals στοχεύοντας σε ξένους αγοραστές, καθώς και στα πιο δημοφιλή sites στην Κύπρο. Επιπλέον, δημιουργούμε marketing καμπάνιες αποκλειστικά για το δικό σου ακίνητο.
Οι προσφορές απευθείας στο κινητό σου
Εσύ διατηρείς τον απόλυτο έλεγχο. Όπου κι αν βρίσκεσαι έχεις πρόσβαση στις προσφορές του ακινήτου σου και μάλιστα απευθείας με τους υποψήφιους αγοραστές, χωρίς να εμπλεκόμαστε στις διαπραγματεύσεις.
Ένας άνθρωπος μας είναι πάντα δίπλα σου
Ένας εμπειρογνώμονας συνεργάτης της Prosperty παρακολουθεί σε μόνιμη βάση τα analytics του ακινήτου σου για να έχεις εικόνα ανά πάσα στιγμή πόσοι έκαναν κλικ, από που προέρχονται, ακόμη και την ώρα που το είδαν και σε ενημερώνει απευθείας.
Σου παρέχουμε Marketability αναφορά
Με την Prosperty έχεις πλήρη ενημέρωση για το που κυμαίνονται οι τιμές στη γειτονιά του ακινήτου, ενώ παράλληλα σε συμβουλεύει αξιολογώντας την εμπορικότητα της περιοχής. Επιπλέον, μπορείς να συγκρίνεις τις τιμές του ανταγωνισμού στην περιοχή σου, με βάση τα χαρακτηριστικά του ακινήτου σου.
Eμπορική πολιτική

Απλή Προώθηση

 • Προώθηση στην τοπική αγορά
 • Παρουσίαση ακινήτου μέσω φωτογραφιών
Προτεινόμενο

Αποκλειστική Προώθηση

 • Συγκριτικά στοιχεία τιμών ακινήτων στην περιοχή σας (marketability report)
 • Προώθηση ακίνητου σε VIP ψηφιακά κανάλια και publishers
 • Προώθηση σε 120 χώρες και σε δίκτυο 20,000 πιστοποιημένων αγοραστών
 • Επαγγελματική παρουσίαση ακινήτου μεσω φωτογραφιών, 360° εικονικές περιηγήσεις, κατόψεις, βίντεο drone
 • Κορυφαία κατάταξη στα αποτελέσματα αναζήτησης

Premium Προώθηση

 • Προώθηση σε 120 χώρες και σε δίκτυο 20,000 πιστοποιημένων αγοραστών
 • Επαγγελματική παρουσίαση ακινήτου μεσω φωτογραφιών, 360° εικονικές περιηγήσεις, κατόψεις, βίντεο drone
 • Συγκριτικά στοιχεία τιμών ακινήτων στην περιοχή σας (marketability report)
 • Ψηλή θέση στην αναζήτηση
Σε κάθε πολιτική, υπάρχει ένα πλεονέκτημα

Αναλυτική έκθεση αυτοψίας

Πρόσβαση σε δεδομένα επί των ζητήσεων

Ψηφιοποίηση εγγράφων

Εύκολη διαχείριση ραντεβού και προσφορών

Διαχειριστείτε τις προσφορές σας μέσω διαδικτύου

Συχνές ερωτήσεις

Γιατί να επιλέξω την Prosperty και όχι ένα συμβατικό μεσιτικό γραφείο;
Η Prosperty, σε συνεργασία με αδειοδοτημένους κτηματομεσίτες, μετατρέπει την αγορά και την πώληση του ακινήτου σας σε μια ευχάριστη εμπειρία ολοκληρωμένων υπηρεσιών, ακριβώς όπως θα έπρεπε να είναι. Με υψηλή τεχνολογία και καινοτόμες εφαρμογές, με διαφάνεια και αξιοπιστία, σας παρέχουμε τη μεγαλύτερη βάση δεδομένων με premium ακίνητα στα καλύτερα και πιο εμπορικά σημεία, φέρνουμε σε απευθείας επικοινωνία αγοραστές και πωλητές, διευρύνουμε την αγορά των ακινήτων με πρόσβαση σε διεθνείς επενδυτές, προσφέρουμε αποτελεσματικές επενδυτικές λύσεις και πολλαπλασιάζουμε τις δυνατότητες του ακινήτου σας με το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για εσάς.
Τι περιλαμβάνει το κόστος καταχώρισης;
Έχοντας πρόσβαση τόσο σε εγχώριους όσο και σε ξένους αγοραστές, η Prosperty προσφέρει υπηρεσίες διαχείρισης ακινήτων για γρήγορη πώληση. Σε συνεργασία με αδειοδοτημένους κτηματομεσίτες, επενδύουμε στη νομική και τεχνική προετοιμασία του ακινήτου σας, στην επαγγελματική του παρουσίαση και προώθησή του στα σωστά κανάλια marketing και επικοινωνίας με στόχο το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για εσάς. Τέλος, μπορείτε να παρακολουθείτε σε πραγματικό χρόνο όλα τα στατιστικά στοιχεία των ακινήτων σας, τις προβολές και τις προσφορές σας μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία πώλησης.